WBRT is het informatieplatform over de WHOA. Een initiatief van BFI Global, een financieel advies- en onderzoeksbureau gespecialiseerd in geschillen, rechtszaken en bedrijfsmanagement en act Fort Advocaten, een midm arketadvocatenkantoor gespecialiseerd in herstructurering, insolventie, vastgoed en ondernemingsrecht.

Jan Adriaanse

Jan Adriaanse is afgestudeerd in bedrijfskunde en rechten en is verbonden aan de Universiteit Leiden als hoogleraar turnaround management. Hij is onder meer verbonden aan het onderzoeksteam Turnaround, Rescue & Insolvency aan de Leidse faculteit en is partner van BFI Global. Voordat hij BFI oprichtte, was Jan actief als turnaround-consultant.

Marc Broekema

Marc Broekema studeerde economie en business valuation. Hij is een ervaren specialist die adviseert bij complexe aandeelhoudersgeschillen omtrent de waarde van aandelen en ondernemingen, en bij oorzakenonderzoeken. Daarnaast is Marc een forensisch expert en ingeschreven als gerechtelijk deskundige bij het LRGD.

Sylvain Caris

Sylvain Caris is gespecialiseerd in het insolventierecht. In dat kader richt hij zich in het bijzonder op faillissementen, herstructureringen, bestuurdersaansprakelijkheid en financiering en zekerheden.

Derk van Geel

Derk van Geel is partner bij Fort Advocaten en is gespecialiseerd in insolventierecht en herstructurering. Hij begeleidt ondernemingen in zwaar weer, herstructureert schulden of financieringen en adviseert bij doorstarts en disputen met curatoren. Zelf treedt hij ook regelmatig op als curator. Daarnaast begeleidt Derk ondernemingen in bijzonder beheer.

Marieke Franken

Marieke Franken studeerde Finance & Investments en Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In haar werk bij BFI Global is zij betrokken bij complexe oorzakenonderzoeken en waarderingensvraagstukken bij aandeelhoudersgeschillen en overnametrajecten.

Florentijn Verhagen

Florentijn Verhagen begeleidt ondernemingen in zwaar weer en adviseert bij het herstructureren van schulden of financieringen, doorstarts en disputen met de curator.

Albert Jan Nederhoed

Albert Jan Nederhoed is gespecialiseerd in het insolventierecht. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van financiering en zekerheden, beslag en executie en van bestuurdersaansprakelijkheid. Albert Jan wordt regelmatig benoemd als curator.

Lauran van Hoof

Lauran van Hoof begeleidt ondernemingen in zwaar weer en adviseert bij het herstructureren van schulden of financieringen, doorstarts en disputen met de curator.